Elske’s boek: Het lef om gelukkig te zijn

Zakenvrouw van het Jaar 2017 lanceert boek.

Stel jij jezelf wel eens de vraag: Ben ik gelukkig? Waarom doe ik deze baan? Benut ik mijn talent echt? Vragen die ik je stel in mijn boek: “Het lef om gelukkig te zijn”.

Op 5 maart jl. kreeg Elske Doets haar eerste boek overhandigd. Powervrouw Neelie Kroes hield de maidenspeech.
“Elske is een ultiem rolmodel. Vrouwen moeten elkaar helpen, niet tegenwerken, en zij zet vrouwelijke talenten in hun kracht”.

Elske Doets (1972) is een spraakmakende powervrouw, die de nieuwe generatie ‘millennials’ inspireert om, net als zijzelf, met lef te gaan ondernemen. Haar nuchtere kijk op zakendoen, gecombineerd met haar charme en scherpte, heeft al vele mensen (ook ouderen) de beslissende zet gegeven een ander pad in te slaan. Niets voor niets noemde Neelie Kroes, lichtend voorbeeld van vrouwelijke kracht en intelligentie, haar ‘een ultiem rolmodel’. Elske leest de digitale tijdgeest, dringt door tot de kern en heeft oog voor de overbodigheden in het moderne bestaan, die afleiden van waar het werkelijk om draait. Met haar boek ‘Het lef om gelukkig te zijn’ (Prometheus) verraste ze vriend en vijand: eindelijk een succesvolle zakenvrouw die openhartig, soms tot in detail, over de combinatie carrière en gezin vertelt en zich daarbij kwetsbaar durft op te stellen. Geen schone schijn, geen façades. Elske is honderd tachtig graden, dus vanuit elke hoek, benaderbaar.

Het boek kun je vanaf heden kopen bij de betere boekenwinkels en online te bestellen via onder andere Bol,  Bruna en Managementboek
Lees een toelichting over Elske en haar boek vanuit de Uitgeverij Prometheus

Auteur: Elske Doets
Uitgever: Prometheus
ISBN: 9789044637410
Prijs: €19,99

De opbrengsten van dit boek gaan naar de Elske Doets Foundation. Deze stichting is er ten behoeve van de Young Lady Business Academy, ter stimulering van professioneel talent van jonge vrouwen.