Young Lady Business Academy
 voor alle meiden tussen 15 t/m 24 jaar

Waarom moet jij de stap zetten voor deelname aan de Young Lady Business Academy?

Elske Doets, de ‘Zakenvrouw van het jaar 2017’, heeft als missie om ‘Young Ladies’ te inspireren en te motiveren om hun professionele droom na te gaan jagen! Droom jij ervan om later een succesvolle onderneemster of een zakenvrouw te worden? Door mee te doen aan de Young Lady Business Academy worden jouw twijfels weggenomen en word je concreet op weg geholpen om jouw professionele dromen waar te maken. Tijdens de Academy worden deuren voor jou geopend en krijg je een houvast om jouw professionele droom werkelijkheid te maken!

#Twijfel je nog of durf je niet?

Ben jij een jongedame die wil doen, die durft en die wil doorzetten? Meld je dan aan voor deelname aan de 3e GRATIS Academy van 2 juli t/m 6 juli 2018 (zie procedure hieronder). Bekijk alvast het Schema van de Young Lady Business Academy 3.0!

Ben je tussen de 15 t/m 24 jaar? Elk schoolniveau is welkom. Motivatie is het enige wat telt.
Elske gaat jou inspireren met 12 andere powervrouwen. 
Je leert meer in deze week, dan in 1 jaar op school! Wij regelen de toestemming met je school.

 1. Schrijf een persoonlijke motivatie + CV.
  Omschrijf in minimaal 300 tot maximaal 500 woorden jouw professionele droom. Dit kan van alles zijn; van het runnen van een eigen restaurant of IT start-up, tot werken als manager of executive bij een groot bedrijf in Nederland of elders in de wereld. Droom en denk groot! Presenteer daarnaast jezelf en jouw professionele droom door middel van een korte persoonlijke videoclip(vlog). Inschrijven voor de 3e editie van de Elske Doets Young Lady Business Academy kan t/m 3 juni 2018.
 2. De beste inzendingen / kandidates worden uitgenodigd voor het geven van een pitch van 3 minuten bij Elske Doets. Deze pitch zal worden gegeven in het kantoor van Jan Doets America Tours in Heerhugowaard op dinsdag 12 juni 2018.
 3. De beste ‘Pitch Ladies’ worden uitgenodigd om gedurende 1 week de Elske Doets Young Lady Business Academy te volgen in de periode van maandag 2 juli 2018 t/m vrijdag 6 juli 2018. Leiderschap, Marketing, Neurowetenschap, Ondernemerschap, Lef Training en Netwerken zijn de onderwerpen die behandeld gaan worden tijdens de masterclasses. De dames volgen in de ochtend een les, waarna zij in de middag werken aan een eigen Business Case. De uitgewerkte Business Cases lichten zij vervolgens toe tijdens een presentatie, welke op vrijdag 6 juli 2018 wordt gegeven. Kom je van ver? Dan regelen wij een gastgezin voor je!
 4. De allerbeste Young Lady krijgt de gelegenheid om 4 dagen met Elske Doets mee op zakenreis te gaan naar Amerika of Canada. Deze reis vindt plaats in het najaar van 2018. Lees de blog van Merel, winnares van Young Lady Business Academy 2.0, en de blog van Elske over de winnaarsreis.

De sprekers voor de 3e editie zijn nog niet allemaal bekend. Maar om alvast een idee te krijgen wat je kunt verwachten kun je alvast een aantal toptips opdoen van Powervrouwen die meededen aan dit initiatief. Download de flyer van de Elske Doets Young Lady Business Academy juli 2018 en maak ook kennis met de jonge talenten van de Young Lady Business Academy 2.0: Young Talents.

Ben je benieuwd naar hoe de enerverende Academy week eruitziet? Deze compilatievideo geeft je een goed beeld:

Ik hoop uiteraard dat ik veel goede en inspirerende professionele dromen mag ontvangen! Heel veel succes!

Elske Doets
Directeur-eigenaar Jan Doets America Tours en ‘Zakenvrouw van het jaar 2017’
www.elskedoets.nl – Twitter: @DoetsElske – Instagram: elskedoets – www.jandoets.nl/Elske

Lees ook de blog van Elske over haar ervaringen tijdens de Academy week.

Bekijk compilatie clip van Merel, winnares van de Young Lady Business Academy 2.0: https://vimeo.com/245938243

Bekijk de gehele week van de Young Lady Business Academy 2.0: https://vimeo.com/247280501

Aanmelden Elske Doets Young Lady Business Academy


 • Drop files here or
  Accepted file types: doc, pdf, png, jpg.
  Maximaal 3 bestanden tot 5MB per bestand. Toegestane bestandstypen: doc, pdf, png, jpg.