Young Lady Business Academy, dé weg van jouw droom naar een concreet doel!

Waarom moet jij de stap zetten voor deelname aan de Young Lady Business Academy?

Elske Doets, de ‘Zakenvrouw van het jaar 2017’, heeft als missie om ‘Young Ladies’ te inspireren en te motiveren om hun professionele droom echt na te gaan jagen!  Wil jij onderneemster, CEO of minister worden? Tijdens de gratis stoomcursus van 1 week worden deuren voor jou geopend en krijg je een houvast om jouw professionele droom werkelijkheid te maken.

De afgelopen editie heeft de Young Lady Business Academy een enorme erkenning gekregen voor de kracht van het initiatief om jonge vrouwen te stimuleren topposities te gaan bekleden in de toekomst door een bezoek van Koningin Máxima.

#Twijfel je nog of durf je niet?

Ben jij een jongedame die wil doen, die durft en die wil doorzetten? Meld je dan aan voor deelname aan de Young Lady Business Academy.(zie procedure hieronder). De eerstvolgende Academy zal plaatsvinden van 1 t/m 5 juli 2019. Schrijf je nu alvast in voor 2019! Bekijk het Schema van de Young Lady Business Academy 3.0 om een idee te krijgen van hoe de enerverende Academy week eruit kan zien!

Ben je tussen de 15 t/m 24 jaar? Elk schoolniveau is welkom. Motivatie is het enige wat telt.
Elske gaat jou samen met 16 andere powervrouwen inspireren. Je leert meer in deze week, dan in 1 jaar op school! Wij regelen de toestemming met je school.

 1. Schrijf een persoonlijke motivatie + CV.
  Omschrijf in minimaal 300 tot maximaal 500 woorden jouw professionele droom. Dit kan van alles zijn; van (innovatieve) ondernemer of CEO bij een start-up of groot bedrijf in Nederland of elders in de wereld, tot minister. Droom en denk groot! Presenteer daarnaast jezelf en jouw professionele droom door middel van een korte persoonlijke videoclip(vlog). Inschrijven voor de 4e editie van de Elske Doets Young
 2. De beste inzendingen / kandidates worden uitgenodigd voor het geven van een pitch van 3 minuten bij Elske Doets. Deze pitch zal worden gegeven in het kantoor van Jan Doets America Tours in Heerhugowaard. De pitches zullen plaatsvinden op 13 en 20 juni 2019.
 3. De beste ‘Young Ladies’ worden uitgenodigd om gedurende 1 week de Elske Doets Young Lady Business Academy te volgen. Leiderschap, Marketing, Neurowetenschap, Ondernemerschap, Lef Training en Netwerken zijn de onderwerpen die behandeld gaan worden tijdens de masterclasses. ’s Middags werk je in groepjes aan Business Cases of kun je vragen stellen aan Elske. Kom je van ver? Dan regelen wij een gastgezin voor je!
 4. De allerbeste Young Lady krijgt de gelegenheid om 4 dagen met Elske Doets mee op zakenreis te gaan naar Amerika of Canada. Deze reis vindt plaats in het najaar van 2019. Lees de blog van Merel, winnares van Young Lady Business Academy 2.0, en de blog van Elske over de winnaarsreis.

De Young Lady Business Academy 4.0 zal plaatsvinden van 1 tot en met 5 juli 2019 op het Erasmus Centre for Entrepreneurship in Rotterdam. Verwacht presentaties van topvrouwen en de winnaressen van de vorige edities van de Young Lady Business Academy. Het hele schema van de vorige Young Lady Business Academy kun je hier vinden. Om alvast een idee te krijgen wat je kunt verwachten kun je alvast een aantal toptips opdoen van Powervrouwen die meededen aan dit initiatief. Download de flyer van de Elske Doets Young Lady Business Academy juli 2019 en maak ook kennis met de jonge talenten van de Young Lady Business Academy 3.0: Young Talents.

Met Elske mee op zakenreis
De Young Lady met de beste business case krijgt de gelegenheid om 4 dagen met Elske Doets mee op zakenreis te gaan naar een bestemming in de USA of Canada. Daarnaast maakt één toptalent kans op een Get Started Beurs van de Erasmus Universiteit. Na de Academy stopt het niet, want je hebt een indrukwekkend netwerk opgebouwd!

Ben je benieuwd naar hoe de enerverende Academy week eruitziet? Deze compilatievideo geeft je een goed beeld:

Lees ook de blog van Elske over haar ervaringen tijdens de Academy week.

Bekijk compilatie clip van Merel, winnares van de Young Lady Business Academy 2.0: https://vimeo.com/245938243

Bekijk de gehele week van de Young Lady Business Academy 3.0: https://vimeo.com/281817173

Ik hoop uiteraard dat ik veel goede en inspirerende professionele dromen mag ontvangen! Heel veel succes!

Elske Doets
Directeur-eigenaar Jan Doets America Tours en ‘Zakenvrouw van het jaar 2017’
www.elskedoets.nl – Twitter: @DoetsElske – Instagram: elskedoets – www.jandoets.nl/Elske

Aanmelden Elske Doets Young Lady Business Academy


 • Drop files here or
  Accepted file types: doc, pdf, png, jpg.
  Maximaal 3 bestanden tot 5MB per bestand. Toegestane bestandstypen: doc, pdf, png, jpg.