V11D			1	
Young Lady Business Academy 4.0				
Schedule, Monday July 1st, 2019 - Friday July 5th, 2019		-		
	Monday, July 1st, 2019	Start:	Finish:	Duration:
Power lady	YLBA welcome reception with coffee and tea.	08.30	09.00	30 min
Elske Doets - Founder YLBA	Kick off: Entrepreneurship	09.00	09.30	30 min
Jolanda Witvliet -Captain United Airlines, from the USA	Women in technical positions and the airline industry.	09.30	10.30	60 min
	Break time.	10.30	10.45	15 min
Wies Bratby - Negotiation Specialist (former attorney at the Amsterdam Zuidas, from Switzerland)	Negotiating, a 'life skill'.	10.45	12.15	90 min
5	Lunch time.	12.15	13.00	45 min
Freddie Prins (winner YLBA 1.0), Merel Poppeliers (winner YLBA 2.0) and Paulien van Dulst (winner YLBA 3.0)	Lessons and experiences from YLBA 1.0, 2.0 and 3.0.	13.00	14.00	60 min
Annemarie Renes van Asselen - Coach & Founder Women Development Boutique	The perfect mix of female and male energy.	14.00	15.00	60 min
	Case study.	15.00	16.30	90 min
			F: : 1	- ··
	Tuesday, July 2nd, 2019	Start:	Finish:	Duration:
Power lady	YLBA welcome reception with coffee and tea.	08.30	09.00	30 min
Elske Doets - Founder YLBA	Kick off: Leiderschap	09.00	09.45	45 min
	Break time.	09.45	10.00	15 min
Mariette Hamer - Chairwoman SER (Social Economic Council)	A career in politics, how to achieve your goals in a male-dominated environment.	10.00	11.00	60 min
Cilian Jansen Verplanke - CEO Karmijn Kapitaal	How to deal with money as an entrepreneur?	11.00	12.15	75 min
	Lunch time.	12.15	13.00	45 min
Saskia Kunst - Commissioner CEO (worked in 30 countries worldwide)	How to excel internationally as a woman?	13.00	14.00	60 min
Annique de Greef - Get Started Erasmus	How to start as an entrepreneur?	14.00	16.00	120 min
	Case study.	16.00	17.00	60 min
	Wednesday, July 3rd, 2019	Start:	Finish:	Duration:
	YLBA welcome reception with coffee and tea.	08.00	08.15	15 min
Power lady	Bus transfer to Doets Reizen in Heerhugowaard.	08.15	08.30	15 min
Elske Doets - Founder YLBA	Kick off: Giving back (will be held during the bus transfer).	08.30	09.00	30 min
Else Hardjopawiro - Fashion desigener (former lobbyist)	From a successful and well paid lobbyist to fulfilling a dream a fashion designer (during the bus transfer).	09.00	10.00	60 min
Loes Berkhout - Fashionista and Director/Owner small and medium enterprises (runs three fashion stores)	From 'Thinking' to 'Doing', group I.	10.15	11.15	60 min
Nancy Tromp - 2020 Academy Headhunter & Executive Coach	Powerful profiling, group II.	10.15	11.15	60 min
Elske Doets - Founder YLBA	Tour at Doets Reizen.	11.30	12.00	30 min
	Bus transfer naar Schoorl, lunch and time to get changed for sport activities.	12.15	13.00	45 min
Carla van Bourgonje - Director/Owner of Merlet Restaurant & Hotel in Schoorl, The Netherlands	Providing high level hospalitality as a woman.	13.00	13.45	45 min
Sport activities with Personal Trainers	Triggering courage through playing sports in smaller groups.	13.45	15.00	75 min
	Bus transfer to Rotterdam, followed by working on a Case study.	15.00	16.30	90 min
	bus transfer to notice and rolling of a case study.	15.00	110.50	130 111111
			1	
	Thursday, July 4th, 2019	Start:	Finish:	Duration:
Power lady	YLBA welcome reception with coffee and tea.	08.30	09.00	30 min
Elske Doets - Founder YLBA	Kick off: Marketing	09.00	09.45	45 min
Nebahat Albayrak - Executive Shell New Energies and former politician	From politics to becoming an Executive for multinational Shell.	10.00	11.15	75 min
Daphne Feller - Brainexplainer in Neuroscience	How does your brain work and how do you make the right decisions?	11.15	12.15	60 min
Suprime Ferrer Station pointer in Heuroscience	Lunch time.	12.15	13.00	45 min
Lies Verburg - Walking Coach and Trainer	Powerful communication, learn to conquer your vulnerabilities.	13.00	14.00	60 min
Marja Wagenaar - CEO LeadershipInt, investor in Start-ups and former politician Sharon Diiksma - politician and member of Amsterdam's City Council	Grow your self-confidence.	14.00	15.00	60 min
Snaron Dijksma - politician and member of Amsterdam's City Council	Being young in politics, so what?!	15.00	16.00	60 min
			l	- ·
	Friday, July 5th, 2019	Start:	Finish:	Duration:
Final Young Ladies Business Academy 4.0	Presentation 'Professional Dreams' of approximately 10-15 minutes per Young Lady.	08.00	12.00	240 min
	Lunch time.	12.00	12.30	30 min
Final Young Ladies Business Academy 4.0	Presentation 'Professional Dreams' of approximately 10-15 minutes per Young Lady.	12.30	15.30	180 min
	Jury consultation.	15.30	16.30	60 min
Grand Final Young Ladies Business Academy 4.0	YLBA closing ceremony with winner announcement, followed by a drink at the Entrepreneurial Center Erasmus.	16.30	17.30	60 min