Elske’s tweede boek: Bloei

Een nieuw scenario voor groei

De westerse mens lijkt op weg om te ‘splijten’. Volop genietend van luxe en welvaart aan de ene kant, bezorgd over natuur en klimaat aan de andere kant. Ondertussen drukken economen, bedrijven en politici ons terug in het veilige mantra van de voorbije eeuw: economische groei. Hoe raken we uit deze neerwaartse spiraal?

Ook ondernemer en Zakenvrouw van het Jaar 2017 Elske Doets ervaart die hedendaagse gespletenheid. Maar gelukkig ziet ze in haar Young Lady Business Academy een inspirerende generatie jonge vrouwen opstaan die voorbij oude tegenstellingen opereert en zakelijke ambities wél weet te verenigen met maatschappelijk bewustzijn. Zij starten ondernemingen waar welzijn het wint van financiële inhaligheid en de planeet voorrang krijgt boven ego. Waar bloei boven groei gaat.

Podcast met Twan Huys

Twan Huys in gesprek met Elske Doets over haar nieuwe boek Bloei, de Young Lady Business Academy en haar bedrijf Doets Reizen.

‘Elske Doets is zo aanstekelijk in haar missie’ – de Volkskrant

In Bloei verweeft Elske haar kijk op het hedendaagse zakenleven met de inspirerende verhalen van de Young Ladies. Als we maar een beetje van hun eigenzinnigheid en idealisme overnemen, lukt het ons die wurgende tweespalt achter ons te laten. ‘Ook mij hebben ze verleid uit mijn bubbel te komen en mijn onderneming te zien als een speler in de samenleving in plaats van een geldmachine’.

‘Bloei’ is nu online te bestellen op Bol.com

Auteur: Elske Doets
Uitgever: Business Contact
ISBN: 9789047013969
Prijs: €19,99

Cover: ‘Bloei, een nieuw scenario voor groei’ van Elske doets

De opbrengsten van dit boek gaan naar de door Elske opgerichte Stichting Young Lady Business Academy (ANBI status). Deze stichting is er ten behoeve van de Young Lady Business Academy, ter stimulering van professioneel talent van jonge vrouwen.

Leave a Reply