Young Lady Business Academy, dé weg naar jouw professionele droom!

Waarom moet jij de stap zetten voor deelname aan de Young Lady Business Academy?

Elske Doets, de ‘Zakenvrouw van het jaar 2017’, heeft als missie om ‘Young Ladies’ te inspireren en te motiveren om hun professionele droom na te gaan jagen! Droom jij ervan om later een succesvolle onderneemster of een zakenvrouw te worden? Door mee te doen aan de Young Lady Business Academy worden jouw twijfels weggenomen en word je concreet op weg geholpen om jouw professionele dromen waar te maken. Tijdens de Academy worden deuren voor jou geopend en krijg je een houvast om jouw professionele droom werkelijkheid te maken!

#Twijfel je nog of durf je niet?

Ben jij een jongedame die wil doen, die durft en die wil doorzetten? Meld je dan aan voor deelname aan de Young Lady Business Academy.(zie procedure hieronder). De eerstvolgende Academy zal plaatsvinden van 2 t/m 8 juli 2018. Het aanmelden hiervoor is niet meer mogelijk, maar schrijf je alvast in voor 2019! Bekijk alvast het Schema van de Young Lady Business Academy 3.0!

Ben je tussen de 15 t/m 24 jaar? Elk schoolniveau is welkom. Motivatie is het enige wat telt.
Elske gaat jou inspireren met 12 andere powervrouwen. 
Je leert meer in deze week, dan in 1 jaar op school! Wij regelen de toestemming met je school.

 1. Schrijf een persoonlijke motivatie + CV.
  Omschrijf in minimaal 300 tot maximaal 500 woorden jouw professionele droom. Dit kan van alles zijn; van het runnen van een eigen restaurant of IT start-up, tot werken als manager of executive bij een groot bedrijf in Nederland of elders in de wereld. Droom en denk groot! Presenteer daarnaast jezelf en jouw professionele droom door middel van een korte persoonlijke videoclip(vlog). Inschrijven voor de 4e editie van de Elske Doets Young Lady Business Academy in 2019 kan nu al!
 2. De beste inzendingen / kandidates worden uitgenodigd voor het geven van een pitch van 3 minuten bij Elske Doets. Deze pitch zal worden gegeven in het kantoor van Jan Doets America Tours in Heerhugowaard.
 3. De beste ‘Pitch Ladies’ worden uitgenodigd om gedurende 1 week de Elske Doets Young Lady Business Academy te volgen. Leiderschap, Marketing, Neurowetenschap, Ondernemerschap, Lef Training en Netwerken zijn de onderwerpen die behandeld gaan worden tijdens de masterclasses. De dames volgen in de ochtend een les, waarna zij in de middag werken aan een eigen Business Case. De uitgewerkte Business Cases lichten zij vervolgens toe tijdens een presentatie. Kom je van ver? Dan regelen wij een gastgezin voor je!
 4. De allerbeste Young Lady krijgt de gelegenheid om 4 dagen met Elske Doets mee op zakenreis te gaan naar Amerika of Canada. Deze reis vindt plaats in het najaar van 2019. Lees de blog van Merel, winnares van Young Lady Business Academy 2.0, en de blog van Elske over de winnaarsreis.

Alle sprekers voor de de aankomende, 3e editie zijn bekend. De Young Lady Business Academy 3.0 zal plaatsvinden van 2 tot en met 8 juli 2018. Verwacht presentaties van onder andere Annemarie Jorritsma (ex Minister, Burgemeester en Senator Eerste Kamer), Aukje Kuypers (Zakenvrouw van het jaar 2018) en oud-winnaressen Merel Poppeliers en Freddie Prins. Het hele schema voor de Young Lady Business Academy kun je hier vinden. Om alvast een idee te krijgen wat je kunt verwachten kun je alvast een aantal toptips opdoen van Powervrouwen die meededen aan dit initiatief. Download de flyer van de Elske Doets Young Lady Business Academy juli 2018 en maak ook kennis met de jonge talenten van de Young Lady Business Academy 2.0: Young Talents.

Ben je benieuwd naar hoe de enerverende Academy week eruitziet? Deze compilatievideo geeft je een goed beeld:

Ik hoop uiteraard dat ik veel goede en inspirerende professionele dromen mag ontvangen! Heel veel succes!

Elske Doets
Directeur-eigenaar Jan Doets America Tours en ‘Zakenvrouw van het jaar 2017’
www.elskedoets.nl – Twitter: @DoetsElske – Instagram: elskedoets – www.jandoets.nl/Elske

Lees ook de blog van Elske over haar ervaringen tijdens de Academy week.

Bekijk compilatie clip van Merel, winnares van de Young Lady Business Academy 2.0: https://vimeo.com/245938243

Bekijk de gehele week van de Young Lady Business Academy 2.0: https://vimeo.com/247280501

Aanmelden Elske Doets Young Lady Business Academy


 • Drop files here or
  Accepted file types: doc, pdf, png, jpg.
  Maximaal 3 bestanden tot 5MB per bestand. Toegestane bestandstypen: doc, pdf, png, jpg.