Young Lady Business Academy, dé weg van jouw droom naar een concreet doel!

Versnel jouw weg naar de top op de Elske Doets Young Lady Business Academy 4.0!

Elske Doets, de ‘Zakenvrouw van het jaar 2017’, heeft als missie om ‘Young Ladies’ te inspireren en te motiveren om hun professionele droom echt na te gaan jagen!

Hoe zou jij het vinden als je één week lang, omringd door alleen maar powervrouwen, wordt uitgedaagd om jouw durf en talent maximaal in te zetten? En vervolgens te ontdekken dat je elke dag grotere sprongen maakt in je ontwikkeling, dan op een reguliere school in een jaar? In korte tijd heeft de Elske Doets Young Lady Business Academy bewezen jonge vrouwen over die drempel – toegeven dat je voor de top gaat en onbevreesd je passie volgen – heen te kunnen helpen. Niet voor niets groeit deze non-profit Academy explosief en heeft het Erasmus Center for Entrepreneurship aangeboden deze opleiding onderdak te bieden. Prominenten als Koningin Máxima, Mark Rutte en Neelie Kroes zagen al snel de potentie en leverden waardevolle bijdragen aan eerdere edities van de Elske Doets Young Lady Business Academy. De Academy wordt officieel erkend door onder meer de Erasmus Universiteit en het Ministerie van Buitenlandse Zaken

Ben jij een jonge vrouw van 15 t/m 24 jaar? Wil jij ook die reuzensprong maken naar je droomcarrière? En durf je uit te spreken dat je later ondernemer, CEO of minister wilt worden?  Geef je dan op voor de 4e Academy, die van 1 t/m 5 juli wordt gehouden op het Erasmus Centre for Entrepreneurship in Rotterdam. Wij regelen de toestemming met je school. Inschrijven tot en met 2 juni.

#Twijfel je nog of durf je niet?

Aanmelden? Dat doe je zo:

 1. Schrijf een persoonlijke motivatie + CV.
  Omschrijf in minimaal 300 tot maximaal 500 woorden jouw professionele droom. Dit kan van alles zijn; van (innovatieve) ondernemer of CEO bij een start-up of groot bedrijf in Nederland of elders in de wereld, tot minister. Droom en denk groot! Presenteer daarnaast jezelf en jouw professionele droom door middel van een korte persoonlijke videoclip(vlog). Inschrijven voor de 4e editie van de Elske Doets Young Lady Business Academy is mogelijk tot en met 2 juni 2019.
 2. De beste inzendingen / kandidates worden uitgenodigd voor het geven van een pitch van 3 minuten bij Elske Doets. Deze pitch zal worden gegeven in het kantoor van Jan Doets America Tours in Heerhugowaard. De pitches zullen plaatsvinden op 13 en 20 juni 2019.
 3. De beste ‘Young Ladies’ worden uitgenodigd om gedurende 1 week de Elske Doets Young Lady Business Academy te volgen. Leiderschap, Marketing, Neurowetenschap, Ondernemerschap, Lef Training en Netwerken zijn de onderwerpen die behandeld gaan worden tijdens de masterclasses. ’s Middags werk je in groepjes aan Business Cases of kun je vragen stellen aan Elske. Kom je van ver? Dan regelen wij een gastgezin voor je!
 4. De Young Lady met de beste business case wint een stage van 3 maanden in Amerika, mede mogelijk gemaakt door de Netherlands America Foundation en Elske Doets. Lees de blog van Paulien, winnares van Young Lady Business Academy 3.0, en de blog van Elske over de winnaarsreis.

Verwacht presentaties van topvrouwen en de winnaressen van de vorige edities van de Young Lady Business Academy. Het voorlopige schema van de Young Lady Business Academy 4.0 kun je hier vinden. Om alvast een idee te krijgen wat je kunt verwachten kun je alvast een aantal toptips opdoen van Powervrouwen die meededen aan dit initiatief. Download de flyer van de Elske Doets Young Lady Business Academy juli 2019 en maak ook kennis met de jonge http://hier vindentalenten van de Young Lady Business Academy 3.0: Young Talents.

Grijp de ultieme kans om jouw droom na te jagen:

 • De Young Lady met de beste business case wint een stage van 3 maanden in Amerika, mede mogelijk gemaakt door de Netherlands America Foundation en Elske Doets.
 • Één toptalent kans op een Get Started Beurs van de Erasmus Universiteit.
 • Na de Academy stopt het niet, want je hebt een indrukwekkend netwerk opgebouwd!

Ben je benieuwd naar hoe de enerverende Academy week eruitziet? Deze compilatievideo geeft je een goed beeld:

Lees ook de blog van Elske over haar ervaringen tijdens de Academy week.

Bekijk compilatie clip van Merel, winnares van de Young Lady Business Academy 2.0: https://vimeo.com/245938243

Bekijk de gehele week van de Young Lady Business Academy 3.0: https://vimeo.com/281817173

Lees de blog van Paulien, winnares van Young Lady Business Academy 3.0, over haar ‘bijzonderste week van haar leven’.

Aanmelden Elske Doets Young Lady Business Academy


 • Drop files here or
  Accepted file types: doc, pdf, png, jpg.
  Maximaal 3 bestanden tot 5MB per bestand. Toegestane bestandstypen: doc, pdf, png, jpg.