Elske Doets Young Lady Business Academy


Voor jongedames die willen doen, durven en doorzetten.

Droom jij ervan om later een succesvolle onderneemster of een zakenvrouw te worden?

Elske Doets, de ‘Zakenvrouw van het jaar 2017’, heeft als missie om ‘Young Ladies’ te inspireren en te motiveren om hun professionele droom na te gaan jagen!

Sinds 2001 is Elske Doets directeur-eigenaar van Jan Doets America Tours. Dit is een reisorganisatie die al 36 jaar succesvol vakantiereizen naar de USA en Canada organiseert en verkoopt. Elske kan je inspireren, motiveren en op weg helpen naar succes. Wil je weten hoe? Schrijf je in voor haar Academy (alleen voor young ladies vanaf 15 t/m 24 jaar, alle leerniveaus zijn welkom).

Heb je de 1ste succesvolle Academy gemist? Pak dan je kans om mee te doen met de 2e GRATIS Academy in het najaar van 2017!

Bekijk het Programma Young Lady Business Academy 27 nov-1dec 2017

 1. Inschrijven kan t/m 5 november 2017 (zie procedure hieronder).
 2. De pitch dag voor de 2e Academy zal plaatsvinden op 13 november 2017.
 3. De lessen van de Gratis Academy zullen plaatsvinden in de periode vanaf 27 november 2017 t/m 1 december 2017. Kom je van ver? Dan regelen wij een gastgezin voor je!
 • Bekijk hier diverse korte video-impressies van de pitchdag, de start, dag 3 en de Final Day van de 1ste Elske Doets Young Lady Business Academy.
 • Bekijk hier een TV opname die Elske met Young Lady Daniëlle had voor RTL-Z
 • Lees ook blog 1 en blog 2 van Elske over haar ervaringen tijdens de enerverende eerste Young Lady Business Academy.
 1. Schrijf een persoonlijke motivatie. Omschrijf in minimaal 300 tot maximaal 500 woorden jouw professionele droom. Dit kan van alles zijn; van het runnen van een eigen restaurant of IT start-up, tot werken als manager of executive bij een groot bedrijf in Nederland of elders in de wereld. Droom en denk groot! Presenteer daarnaast jezelf en jouw professionele droom door middel van een korte persoonlijke videoclip(vlog). Inschrijven voor de 2e editie van de Elske Doets Young Lady Business Academy kan t/m 5 november 2017.
 2. De beste inzendingen / kandidates worden uitgenodigd voor het geven van een pitch van 3 minuten bij Elske Doets. Deze pitch zal worden gegeven in het kantoor van Jan Doets America Tours in Heerhugowaard op maandag 13 november 2017.
 3. De beste ‘Pitch Ladies’ worden uitgenodigd om gedurende 1 week de Elske Doets Young Lady Business Academy te volgen in de periode van maandag 27 november 2017 t/m vrijdag 1 december 2017. Productontwikkeling, Marketing, Sales en Leiderschap zijn de onderwerpen die behandeld gaan worden. De dames volgen in de ochtend een les, waarna zij in de middag werken aan een eigen Business Case. De uitgewerkte Business Cases lichten zij vervolgens toe tijdens een presentatie, welke op vrijdag 1 december 2017 wordt gegeven.
 4. De allerbeste Young Lady Business Case krijgt de gelegenheid om 4 dagen met Elske Doets mee op zakenreis te gaan naar een bestemming in de USA of Canada. Deze reis vindt plaats in maart van 2018.

Ik hoop uiteraard dat ik veel goede en inspirerende professionele dromen mag ontvangen! Heel veel succes!

Elske Doets
Directeur-eigenaar Jan Doets America Tours en ‘Zakenvrouw van het jaar 2017’
www.elskedoets.nl – Twitter: @DoetsElske – Instagram: elskedoets – www.jandoets.nl/Elske

Aanmelden Elske Doets Young Lady Business Academy


 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: doc, pdf, png, jpg.
  Maximaal 3 bestanden tot 5MB per bestand. Toegestane bestandstypen: doc, pdf, png, jpg.