Versnel je weg naar de top!

Geef je op voor de Elske Doets Young Lady Business Academy 5.0

Veel jonge vrouwen kennen het wel: stiekem dromen van een baan of carrière waarin jouw kwaliteiten maximaal tot uitdrukking komen. En waarin je gedrevenheid gezien, erkend en misschien zelfs gevierd wordt door de buitenwereld. Wat we helaas ook kennen: dat er mensen zijn in je omgeving die jouw droom ‘te hoog gegrepen’ vinden. Die benadrukken dat je vooral ‘normaal’ moet blijven doen. Om die negatieve sfeer rond jouw ambities weg te blazen, is er de Elske Doets Young Lady Business Academy.

Omringd door rolmodellen

Hoe zou jij het vinden als je één week lang, omringd door inspirerende rolmodellen, wordt uitgedaagd om met jouw durf en talent in de schijnwerpers te gaan staan? Om vervolgens te ontdekken dat je elke dag grotere sprongen maakt in je ontwikkeling, dan op een reguliere school in een jaar? In korte tijd heeft de Elske Doets Young Lady Business Academy bewezen jonge vrouwen over die drempel – toegeven dat je voor de top gaat en onbevreesd je passie volgen – heen te kunnen helpen. Niet voor niets groeit deze non-profit Academy explosief en heeft het Erasmus Center for Entrepreneurship aangeboden deze opleiding onderdak te bieden. Mark Rutte en Neelie Kroes zagen al snel de potentie en de noodzaak van deze opleiding en leverden waardevolle bijdragen aan eerdere edities van de Academy. Daarnaast heeft Koningin Máxima aan de derde editie in 2018 een werkbezoek gebracht.

Verwacht presentaties van topvrouwen en de winnaressen van de vorige edities van de Young Lady Business Academy. Het definitieve schema van de afgelopen Young Lady Business Academy 4.0 kun je hier vinden.

Wij regelen het met je school

Ben jij een jonge vrouw van 15 t/m 24 jaar? Wil jij ook die reuzensprong maken naar je droomcarrière? En durf je uit te spreken dat je later ondernemer, CEO of minister wilt worden?  Geef je dan op voor de 5e Academy, die van 22 t/m 26 juni 2020 wordt gehouden op het Erasmus Centre for Entrepreneurship in Rotterdam. Wij regelen de toestemming met je school. Inschrijven kan tot en met zondag 17 mei.

Dit kun je winnen

De winnaar krijgt een speciaal traineeship van 3 maanden in de Verenigde Staten, dat in samenwerking met de Netherland-America Foundation is ontwikkeld. Verder is er een Get Started-beurs beschikbaar van het Erasmus Centre for Entrepreneurship alsook een speciale prijs, in samenwerking met de Hogeschool Utrecht, voor degene die het meest veelbelovend en vol innovatiekracht het eigen familiebedrijf overneemt. Tot slot is er een intensief kennismakingstraject gereserveerd bij het ministerie van Buitenlandse Zaken, waar je nieuwe contacten opdoet en de achterkant van het diplomatieke spel van nabij gaat meemaken. Deze laatste prijs is bedoeld voor de beste deelnemer, die een hoge overheidsfunctie (ministerschap, bijvoorbeeld) ambieert.

Aanmelden? Dat doe je zo:

  1. Schrijf een persoonlijke motivatie + CV.
    Omschrijf in minimaal 300 tot maximaal 500 woorden jouw professionele droom. Dit kan van alles zijn; van (innovatieve) ondernemer of CEO bij een start-up of groot bedrijf in Nederland of elders in de wereld, tot minister. Droom en denk groot! Presenteer daarnaast jezelf en jouw professionele droom door middel van een korte persoonlijke videoclip (vlog). Inschrijven voor de 5e editie van de Elske Doets Young Lady Business Academy is mogelijk tot en met 17 mei 2020.
  2. De beste inzendingen / kandidates worden uitgenodigd voor het geven van een pitch van 3 minuten bij Elske Doets. Deze pitch zal worden gegeven in het kantoor van Doets Reizen in Heerhugowaard. De pitches zullen plaatsvinden op donderdag 28 mei en 10 juni 2020.
  3. De beste ‘Young Ladies’ worden uitgenodigd om gedurende 1 week de Elske Doets Young Lady Business Academy te volgen. Kom je van ver? Dan regelen wij een gastgezin voor je.

Grijp de ultieme kans om jouw droom na te jagen.

Sfeerimpressie en diverse blogs:

Ben je benieuwd naar hoe de enerverende Academy week eruitziet? Deze aftermovie en sfeerimpressie van de vierde Academy geven je een goed beeld:

Maak kennis met de jonge talenten van de Young Lady Business Academy 4.0:

Aanmelden Elske Doets Young Lady Business Academy


  • Drop files here or
    Accepted file types: doc, pdf, png, jpg.
    Maximaal 3 bestanden tot 5MB per bestand. Toegestane bestandstypen: doc, pdf, png, jpg.