Nieuws

De dynamiek van mijn agenda (2)

Het jaar van een ‘Zakenvrouw van het jaar’ bestaat uit feestelijkheden en verplichtingen. Het klinkt wellicht wat gek, maar naast het runnen van mijn bedrijf #Jandoets zijn er verplichtingen die erbij komen in de vorm van bijeenkomsten, lezingen, interviews, het vervullen van taken als honorary guest of als keynote speaker, et cetera. Dat wil ik, perfectionist als ik ben, allemaal wel goed doen. Onderwerpen hebben veelal betrekking op het promoten van mijn missie om vrouwelijk ondernemerschap te stimuleren, over mijn #succesfactor, of over opvolging in familiebedrijven. Ik ben immers de 2e generatie in een familiebedrijf.

Bijna 2 weken geleden had ik een feestelijke viering bij #Merlet met 13 power ladies om mijn benoeming te vieren. Doel van deze lunch was om een podium te geven aan de prachtige bedrijven die er zijn in #NH boven het Noordzeekanaal en die gerund worden door vrouwen. Dat is wat mij betreft goed gelukt en ik was erg onder de indruk van de #powerladies. Het stimuleerde mijzelf ook weer om nog meer te gaan ondernemen. Dat proces gaat namelijk gewoon door naast mijn rol als #businesswomanoftheyear; net zo hard of misschien zelfs nog wel harder. Het is in mijn geval een kwestie van goed organiseren, delegeren en laten ontzorgen waar mogelijk. Organiseren is gelukkig een kerntaak van mijn organisatie #Jandoets. Wij organiseren namelijk vakanties naar de USA of Canada voor meer dan 17.000 reizigers per jaar. Delegeren moet je als manager of directeur ook goed kunnen, waarbij je de kern en details niet uit het oog mag verliezen.

Tijdens deze lunch was Freddie Prins ook als gast aanwezig. Freddie, 22 jaar, is de winnares van mijn succesvolle 1e Young Lady Business Academy en zij gaat met mij mee naar Vancouver in oktober dit jaar om aldaar nog meer power ladies te ontmoeten. Voor haar is dit één groot avontuur. Net als dit jaar voor mij een ontdekkingsreis is vol met prachtige, nieuwe ervaringen!

Wil je weten hoe mijn ‘Zakenvrouwagenda’ er voorlopig uitziet voor de komende maanden? Bekijk mijn schema op https://www.elskedoets.nl/agenda-elske-doets/.

PS Ken jij pittige #youngladies tussen de 15 en 24 jaar die ondernemer of Executive willen worden? Mijn 2e Young Lady Business Academy vindt plaats in de week van 27 november 2017. Inschrijven kan t/m 5 november 2017. Neem alvast een kijkje op https://www.elskedoets.nl/ladybusinessacademy/.

Elske Doets
Zakenvrouw van het jaar 2017
Directeur-eigenaar Jan Doets America Tours
www.elskedoets.nl – Twitter: @DoetsElske – Instagram: elskedoets – www.jandoets.nl/Elske