Nieuws, Nieuws

Elske Doets Genomineerd voor ‘Meest inspirerende ondernemer van 2020’

De Meest Inspirerende Ondernemer van 2020. Moet-ie volledig gaan voor de winstgevendheid van het bedrijf? Vind je duurzaamheid belangrijker, relevanter? Of het personeelsbeleid, is dat dé reden om hem of haar als je favoriete ondernemer te kiezen?

Elske Doets / Doets Reizen

Hoe reisondernemer Elske Doets het haar lukt om een invloedrijke zakenvrouw te zijn, hoe ze zich van haar concurrenten weet te onderscheiden en welke koers ze vaart in geval van crisis? ,,In het eerste jaar dat ik aan het roer stond van Doets Reizen kreeg ik 11 september voor mijn kiezen. Een heftige tijd. Toch heb ik toentertijd wel winst gemaakt en liepen de bedrijfsprocessen gewoon goed door. Dat was wel een bijzonder moment, een fijne bevestiging voor mezelf. Dat ik het kon. Dat we het zouden redden.”

STEM OP ELSKE VIA DEZE LINK.

Waarom genomineerd?

Zie boven het inspirerende aan Doets als ondernemer. Ook in ‘rampjaar’ 2020. Waar moeten we beginnen: ondanks alle corona-ellende blijft de zakenvrouw een optimistisch baken in woeste tijden. Natuurlijk, de toerisme- en reisbranche kreeg en krijgt nog steeds gigantische klappen door de coronamaatregelen, maar Doets bewijst dat er ondanks alles nog vele zakelijke kansen zijn. Richt je alvast op 2021, kijk welke mogelijkheden zich er dan voor doen, vertelde de topondernemer afgelopen voorjaar al in onze podcast. Die wijsheden haalt Doets niet alleen uit de toekomst. Ook uit het verleden. ,,We hebben als bedrijf ook 11 september meegemaakt en ervaring met extreme situaties in onze branche, maar dat was nog maar een oefening als we zien wat er nu gebeurt.”