Nieuws

Elske inspireert studenten op het Horizon College

Persbericht vanuit het Horizon College Heerhugowaard:

Zakenvrouw van het jaar inspireert studenten op het Horizon College

Regio Heerhugowaard – Vrouwelijke studenten stimuleren om hun professionele dromen na te jagen: hiervoor organiseerde het Horizon College een bijeenkomst waar Elske Doets, zakenvrouw van het jaar 2017, een presentatie gaf. Tijdens deze bijeenkomst op donderdag 12 oktober nodigde zij vrouwelijke studenten uit om zich op te geven voor de Elske Doets Young Lady Business Academy. Hierin inspireert en motiveert zij jonge vrouwen om hun zakelijke talenten te ontwikkelen. Als ondernemend roc organiseerde het Horizon College deze bijeenkomst om zo vrouwelijke studenten te stimuleren gebruik te maken van deze unieke kans.

Young Lady Business Academy
Elske Doets, directeur-eigenaar van Jan Doets America Tours, organiseert dit najaar voor de tweede keer een gratis Academy waarin ze jonge vrouwen op weg helpt naar succes. Productontwikkeling, marketing, sales en leiderschap zijn onderwerpen die hierin behandeld worden. De beste deelnemer aan de academy mag vier dagen met Elske Doets mee op zakenreis naar een bestemming in de USA of Canada.

Ondernemerschap hoog op agenda
Het Horizon College heeft ondernemerschap hoog op de agenda staan. Als ondernemend roc vindt de school het belangrijk om ondernemerschap bij de studenten te stimuleren en hiermee hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.