Nieuws, Nieuws

Heb jij een pittige dochter of ken jij een ‘Young Lady’ die mee wil doen aan de Elske Doets Young Lady Business Academy?

Op 20 maart jl. heb ik de grote eer gekregen om ‘Zakenvrouw van het Jaar 2017’ te worden. Een belangrijk onderdeel van deze waardering is de missie dat ik ‘vrouwelijk ondernemerschap’ stimuleer.

Ik wil mij richten op ‘Young Ladies’ in de leeftijdgroep 15 t/m 24 jaar en hen stimuleren om succesvol zakenvrouw, onderneemster of een Top Executive te worden. Hiervoor heb ik dan ook de ‘Elske Doets Young Lady Business Academy’ opgericht.

Ken jij krachtige meisjes die veel in hun mars hebben?

Motiveer hen dan om zich in te schrijven voor deze unieke kans! De beste ‘Young Lady’ mag namelijk gedurende 4 dagen met mij mee op reis# naar de USA of Canada om daar nog meer te leren van Noord Amerikaanse ‘Power Ladies’!

Wanneer: vanaf maandag 10 juli 2017 t/m vrijdag 14 juli 2017 bij Doets Reizen in Heerhugowaard*.
De inschrijftermijn voor de Elske Doets Young Lady Business Academy is per 15 juni 2017 gesloten. Kijk voor details op https://www.elskedoets.nl/ladybusinessacademy/ en bekijk ook alvast de videoclip van de kick-off van dit initiatief op https://vimeo.com/217177915. Een tweede editie van de Young Lady Business Academy zal plaatsvinden in het najaar van 2017. Data voor deze tweede editie volgen zo spoedig mogelijk.

Wie: voor meiden vanaf 15 t/m 24 jaar (leerniveau: van MBO t/m WO).
Wat gaan we je leren: je krijgt elke dag van 2 verschillende ‘Power Ladies’ les in o.a.
• Hospitality & Travel
• Fashion & Retail
• Marketing
• Leiderschap
• Neurowetenschap: hoe maak je de juiste keuzes?
• Succesvol en krachtig communiceren door een Coach.
• Ik als inspirator zal samen met jullie elke dag een kick-off doen van circa 30 minuten.

Professionele droom: na het ochtendprogramma is het de bedoeling dat je in de middag werkt aan jouw droom voor de toekomst.
Afsluiting: op vrijdag 14 juli 2017 zullen alle deelneemsters hun droom aan mij presenteren.
Waardering: de beste ‘Young Lady’ mag 4 dagen met mij mee op reis# naar de USA of Canada. Ook al is je droom nog niet geheel duidelijk, maar heb je wel ‘Power’, dan gaan wij jou helpen om in de Academy week vanaf 10 juli 2017 jouw droom helder te krijgen!

*: Woon je ver van Heerhugowaard, dan zorgen wij voor een gastgezin in de buurt (kosten worden gedragen door de Elske Doets Young Lady Business Academy Foundation).
#: De reis met Elske gaat plaatsvinden in de week van 18 september 2017. Er wordt gezorgd voor een officiële toestemming van jouw opleiding.

Dit is de 1e keer dat ik een ‘Young Lady Business Academy’ organiseer. Het is mijn voornemen om dit voort te blijven zetten in de toekomst. Vandaar dat ik een officiële ‘Foundation’ heb opgericht in het kader van dit initiatief.

Ik hoop uiteraard dat ik veel goede en inspirerende professionele dromen mag ontvangen! Hartelijk dank!

Elske Doets
Directeur Doets Reizen
Zakenvrouw van het jaar 2017