Nieuws, Nieuws

Stem op de ondernemende Young Ladies in de Viva400

Geboren ondernemers of strategen met een zakelijk instinct die groei combineren met inspirerend leiderschap. Ze zetten hart en hoofd in om het onmogelijke te bereiken. Onder de 80 genomineerden zitten maar liefst 3 deelneemsters van de Young Lady Business Academy. Breng nu jouw stem uit op een van de Young Ladies: Laura Besseling, Fleur Huijs en Suzan de Jongste.

Laura Besseling
– Meubelmaker

Laura is meubelmaker en werd dit jaar winnaar van de Young Lady Business Academy. Ze maakte indruk met haar ‘herinneringenkast’. Ze maakte de kast om herinneringen aan gestorven dierbaren in te bewaren. Laura is dankzij de award geselecteerd voor een speciaal traineeship van drie maanden in de Verenigde Staten en krijgt daar de kans om haar droom, het opzetten van een eigen internationaal meubelbedrijf, waar te maken.

Fleur Huijs
– Founder Fleur Presents en FRGRND

Fleur is founder van Fleur Presents en FRGRND. Met Fleur Presents geeft ze presentatietrainingen aan scholieren en studenten om jongeren te leren hoe je ontspannen, met passie en enthousiasme kan presenteren. Fleur won vorig jaar ZomerOndernemer met haar idee voor Fleur Presents. Daarnaast is ze founder van FRGRND. Dit bedrijf is gespecialiseerd in Generatie Z en helpt organisaties bij het vinden, binden en boeien van de nieuwe generatie. Dit doet Fleur door het gesprek tussen organisaties en Generatie Z te faciliteren.

Suzan de Jongste
– Ondernemer

Suzan de Jongste is nog maar 21 jaar, maar runt nu al drie succesvolle bedrijven. Met juridisch en fiscaal adviesbedrijf ZJ Advies B.V helpt ze startende en ervaren ondernemers op fiscaal en juridisch gebied. Haar luxe sieradenmerk Monaco Blue helpt je herinneren aan speciale momenten in je leven. En met haar unieke stropdassenmerk Stropz, verkoopt ze opvallende en stijlvolle stropdassen. Suzan wil andere (jonge) vrouwen inspireren om ook te gaan ondernemen en hun dromen waar te maken.