Elske Doets Young Lady Business Academy


Voor jongedames die willen doen, durven en doorzetten.

Droom jij ervan om later een succesvolle onderneemster of een zakenvrouw te worden?

Elske Doets, de ‘Zakenvrouw van het jaar 2017’, heeft als missie om ‘Young Ladies’ te inspireren en te motiveren om hun professionele droom na te gaan jagen!

Sinds 2001 is Elske Doets directeur-eigenaar van Jan Doets America Tours. Dit is een reisorganisatie die al 36 jaar succesvol vakantiereizen naar de USA en Canada organiseert en verkoopt.

Elske kan je inspireren, motiveren en op weg helpen naar succes. Wil je weten hoe? Schrijf je in voor haar Academy
(alleen voor young ladies vanaf 15 t/m 24 jaar, alle leerniveaus zijn welkom).

  1. Schrijf een persoonlijke motivatie. Omschrijf in minimaal 300 tot maximaal 500 woorden jouw professionele droom. Dit kan van alles zijn; van het runnen van een eigen restaurant of IT start-up, tot werken als manager of executive bij een groot bedrijf in Nederland of elders in de wereld. Droom en denk groot! Presenteer daarnaast jezelf en jouw professionele droom door middel van een korte persoonlijke videoclip(vlog). De inschrijftermijn is per 15 juni 2017 gesloten. Een tweede editie van de Young Lady Business Academy zal plaatsvinden in het najaar van 2017. Data voor deze tweede editie volgen zo spoedig mogelijk.
  2. De beste inzendingen / kandidates worden uitgenodigd voor het geven van een pitch van 3 minuten bij Elske Doets. Deze pitch zal worden gegeven in het kantoor van Jan Doets America Tours in Heerhugowaard op dinsdag 27 juni 2017.
  3. De beste ‘Pitch Ladies’ worden uitgenodigd om gedurende 1 week de Elske Doets Young Lady Business Academy te volgen in de periode van maandag 10 juli 2017 t/m vrijdag 14 juli 2017. Productontwikkeling, Marketing, Sales en Leiderschap zijn de onderwerpen die behandeld gaan worden. De dames volgen in de ochtend een les, waarna zij in de middag werken aan een eigen Business Case. De uitgewerkte Business Cases lichten zij vervolgens toe tijdens een presentatie, welke op vrijdag 14 juli 2017 wordt gegeven.
  4. De allerbeste Young Lady Business Case krijgt de gelegenheid om 4 dagen met Elske Doets mee op zakenreis te gaan naar een bestemming in de USA of Canada. Deze reis vindt plaats in september 2017.

Ik hoop uiteraard dat ik veel goede en inspirerende professionele dromen mag ontvangen! Heel veel succes!

Elske Doets
Directeur-eigenaar Jan Doets America Tours en ‘Zakenvrouw van het jaar 2017’
www.elskedoets.nl – Twitter: @DoetsElske – Instagram: elskedoets – www.jandoets.nl/Elske

Aanmelden Elske Doets Young Lady Business Academy


  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: doc, pdf, png, jpg.
    Maximaal 3 bestanden tot 5MB per bestand. Toegestane bestandstypen: doc, pdf, png, jpg.

P.S. Op 21 april was Elske Doets samen met Marketing Manager Lilian Kossen aanwezig op het Jan Arentsz in Alkmaar, voor een kick-off talk over de Young Ladies Business Academy

https://vimeo.com/214649248

Officiële Kick-Off Young Ladies Business Academy:

https://vimeo.com/217177915 

Lees ook het artikel uit het Noord Hollands Dagblad:

Elske in de krant: NHD “We moeten af van de tuttigheid”