Nieuws, Nieuws

Elske Doets in Podcast Geld en Geluk – ingrediënten om tot bloei te komen


In de Geld & Geluk Podcast, van GZ-psycholoog, coach en Yogatherapeut Emma Hafkamp staat de zoektocht naar de relatie tussen geld en geluk centraal. Afgelopen maand sprak zij met Elske Doets over deze thema’s in relatie tot haar rol als onderneemster, moeder, initiatiefneemster van de Young Lady Business Academy, de sociale start-up Buddybold en haar laatst verschenen boek ‘De Leeftijdloze samenleving‘.

Een open en persoonlijk gesprek

Want hoe zit het met haar eigen gevoel van geluk? Wanneer heeft zij lef nodig gehad om dit te bereiken? Welke ingrediënten zijn volgens Elske belangrijk om tot bloei te komen en hoe ziet deze bloei er eigenlijk uit volgens haar? Welke rol speelt geld hierin? En hoe kunnen wij het meeste betekenis ervaren in de maatschappij, ongeacht leeftijd?

Luister de gehele podcast hier

In de Geld & Geluk Podcast staat de zoektocht naar de relatie tussen geld en geluk centraal. Ben jij benieuwd hoe jij geld kunt gebruiken om gelukkiger te worden? En welke andere inzichten verschillende experts geven op het gebied van een betekenisvol leven? Dan is deze podcast echt iets voor jou! Op elk interview volgt een unieke reflectie en tip vanuit mijn perspectief als GZ-psycholoog, coach en yogatherapeut, zodat jij een levensles of inzicht uit een interview kunt vertalen naar jouw dagelijks leven.