Nieuws, Nieuws

Elske Doets in Podcast van ‘Succesvol Balanceren’

Slechts een paar jaar voor haar eerste zoon geboren werd, nam Elske Doets voor miljoenen het bedrijf van haar vader over. Doets Reizen  is gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada en IJsland. Net toen Elske de kersverse Directeur Eigenaar was, vlogen er twee vliegtuigen het World Trade Center in en volgden er turbulente tijden. Tegen alle verwachtingen in loodste Elske het bedrijf goed door de financiële crisis en draait het bedrijf jaarlijks een miljoenenomzet.

Beluister hier de podcast:

Elske werkte hard. Ook na de geboorte van haar eerste zoon. Toen haar tweede zwangerschap wederom niet zonder complicaties verliep, besloot ze het anders te doen: ‘mijn lichaam zei gewoon STOP.’ Ze nam een mamadag en begon met sporten.

Inmiddels zijn haar zonen 15 en 12 jaar oud. Ook al werkt Elske nog steeds graag hard, heeft ze geleerd dat er meer in het leven is dan alleen werken. En dat ze niet onmisbaar is bij Doets Reizen. Ze werkt daar momenteel slechts 2,5 dag per week en gebruikt haar overige tijd veelal voor diverse MVO-activiteiten. Zoals de Young Ladies Business Academy die ze heeft opgericht. Daarmee helpt ze jonge meiden hun eigen weerstand, of die van hun omgeving, af te leggen bij het streven naar de absolute top.

Daarnaast is Elske auteur van het boek ‘Het lef om gelukkig te zijn’ en gebruikt ze graag het in 2018 als woord van het jaar genomineerde ‘balanstrutje’ om vrouwen te prikkelen om keuzes te maken en daadwerkelijk gelukkig te zijn.

Kortom veel stof voor een prachtig interview waarin Elske openlijk vertelt over haar struggle met schuldgevoelens, de parallel tussen opvoeden en het managen van mensen die voor je werken en het excelleren als vrouw. Veel luisterplezier!