Nieuws, Nieuws

Podcast: Nu is Later met Elske Doets

Elske is zoals ze zichzelf omschrijft: zakenvrouw, spreker, schrijver, inspirator en eigenaar van Doets Reizen.

Haar vader heeft Doets Reizen opgericht in 1981, in 2001 heeft zij de zaak van haar vader overgenomen en was hier erg succesvol mee.
Zakenvrouw van het jaar 2017.

Door haar positiviteit is Elkse voor velen een inspirator, met name voor jonge vrouwen. Zo helpt ze ook jonge vrouwen via de Young Business Academy, een organisatie die ze ook zelf heeft opgezet. 

Haar laatste zakelijke creatie is BuddyBold. BuddyBold is volgens Elske hét antwoord op vereenzaming door vergrijzing. BuddyBold bezorgt senioren persoonlijk contact, en junioren een leerzame bijbaan.

Eigenlijk hoeft Elske verder geen toelichting, want met haar heldere blik op de samenleving is ze vaak op TV te zien vaak te horen op Radio 1 en BNR. Ook met podcasts is ze niet onbekend, zo maakte ze de podcastserie Klimmen zonder Quotum. Ze schrijft verder nog boeken en heeft ook een woord gelanceerd dat uiteindelijk in de in de Dikke van Dale is opgenomen: balanstrutje.

Hoe is Elske uitgekomen waar zij nu is? Wie is de mens achter de functie? 

We kunnen het vandaag allemaal aan haar vragen. Sterker, we kunnen vandaag álles aan haar vragen. Want vandaag is zij bij ons in De Praatkast.

Luister hier de podcast met Elske Doets: