Nieuws, Nieuws

Elske Doets bij Business News Radio en pleit voor sectorspecifieke steun

De gevolgen van de coronacrisis voor Doets Reizen zijn heftig, zo vertelde eigenaar Elske Doets in de live radio-uitzending van De Ondernemer Kiest. Doets heeft collega’s moeten ontslaan die al twintig jaar in dienst waren. Tijdens de verkiezingsuitzending zegt ze op sectorspecifieke steun voor de reisbranche te hopen vanuit Den Haag. Ze verwacht een ramp ‘groter dan de Toeslagenaffaire’ als de fiscus bij bedrijven om geld komt vragen. Beluister hieronder het hele interview.

Doets geeft in de radio-uitzending ook advies aan andere (reis)ondernemers die in de problemen zijn gekomen: ,,Richt je op volgend jaar, dat geeft rust. Als je nog niet gereorganiseerd hebt, doe dat dan meteen. Dat maakt je wendbaarder, want zeker in de reisbranche moet je straks rekening houden met andere volumes.”

LUISTER HIER HET RADIO INTERVIEW TERUG

De Ondernemer Kiest

In aanloop naar de verkiezingen maakten we onder de naam ‘De Ondernemer Kiest’ talkshows, podcasts, video’s en artikelen, met op de verkiezingsdag zelf een live radio-uitzending, in samenwerking met ONL en New Business Radio.

Bron: De Ondernemer