Nieuws, Nieuws

Elske Doets in podcast Groeivoer

Aflevering 100 – INTERVIEW – Elske Doets, Doets Reizen – Een nieuwe definitie voor groei, over maatschappelijke impact, verticaal netwerken en een familiebedrijf overnemen.

Elske Doets is eigenaar van Doets Reizen, oprichter van de Young Lady Business Academy en auteur van Bloei – een nieuw scenario voor groei. In 2017 was Elske Zakenvrouw van het jaar, ze staat bekend om haar lef en duidelijke meningen. 

Luister hier de podcastaflevering met Elske Doets:

Doets Reizen werd in 1981 opgericht door Jan Doets als specialist voor reizen naar Canada en de VS. Elske nam het bedrijf in 2001 van haar vader over en liet de onderneming groeien naar 30 mio omzet met een gezonde winst van 2 miljoen per jaar. Totdat Corona kwam.

Door Corona moest Elske een groot deel van haar team ontslaan en het bedrijf in een winterslaap brengen. Hierdoor heeft Elske meer tijd heeft voor haar Young Lady Business Academy. Met ruim 1000 inschrijvingen dit jaar maakt ze een grote impact op vrouwelijk ondernemerschap.

In deze bijzondere, 100e aflevering van Groeivoer ontdek je welke netwerkstrategie Elske inzette om haar bedrijf exponentieel te laten groeien en hoe Elske groei een nieuwe definitie geeft.

Bron: Groeivoer